Home

 Contact

 Online Coaching

 

 Productinformatie

 Webwinkel

 

 Gezond ontbijt

 Afslanken

 Vitaliteit

 Sportvoeding

 Specifieke programma's

 

 Proefpakket

 Shakerecepten

 

 Uiterlijke verzorging

 Zakelijk kans

 Vragen & antwoorden

 
 
AFSLANKEN
 
U wilt gezond en verantwoord afslanken?

Hoe doe je dat? Hongerdiëten zijn in elk geval geen oplossing. Die leiden alleen maar tot het bekende jojo-effect omdat u spiermassa kwijtraakt en daardoor uw verbranding omlaag brengt. Onze aanpak is anders. Wij werken met de intelligente voeding van de 21e eeuw. Daarbij krijgt u persoonlijke coaching en levert u geen eetmomenten in. Ook kunt u gewoon van uw avondeten blijven genieten.


 

Onze aanpak is anders dan de andere afslankprogramma's.

 

U hoeft zich niet uit te hongeren of calorieën te tellen. Het enige dat u hoeft te doen is twee maaltijden te vervangen door een heerlijke, voedzame shake. Meestal zijn dit het ontbijt en de lunch. Verder neemt u drie keer per dag tabletten op basis van natuurlijke kruiden en eet u ’s avonds gewoon wat u lekker vindt. U kunt dus gewoon met uw gezin mee-eten, zolang het maar een normale hoeveelheid is.

U verliest vet en krijgt energie

Onze producten hebben een hoge voedingswaarde. Ze reinigen uw lichaam en zorgen ervoor dat u zich fit en energiek voelt. Een heel verschil met de meeste diëten: die leiden vaak juist tot een moe en futloos gevoel. Onze aanpak zorgt ervoor dat uw lichaam alle noodzakelijke voedingsstoffen binnenkrijgt en opneemt. U gaat er jonger en beter uitzien en verliest vet op de juiste plaatsen.

Voeding, begeleiding en beweging

Naast het gebruik van de voedingssupplementen hebt u regelmatig contact met uw persoonlijke coach. Samen bekijkt u de resultaten en bespreekt u eventuele aanpassingen. Eerst wekelijks, later maandelijks. Omdat beweging belangrijk is, kijken we ook welke sporten of activiteiten het beste bij u passen. Door deze unieke aanpak beheerst u zelf de rest van uw leven uw gewicht.


Herbalife afslankprogramma's

Een afslankprogramma op basis van Herbalife Formula 1 shake, de beste gepersonaliseerde maaltijd voor iedere dag van de week. Hiermee hebben miljoenen mensen uitstekende resultaten behaald. Herbalife levert al sinds 1980 evenwichtige maaltijd voor gewichtsbeheersing. Herbalife is niet alleen een afslankprogramma, maar ook gezonde en uitgebalanceerde voeding in een gemakkelijke vorm.
 
Vergeet ook uw tussendoortjes, zoals de Herbalife proteïne repen, geroosterde sojabonen en de Herbalife Gourmet Tomatensoep, om uw verbranding optimaal op gang te houden niet.
 
 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Formule 1 shake - basisvoeding ontbijt en/of lunch
Herbalife's NO 1 best verkochte product. Een speciale en unieke formule, bereid met behulp van zeer geavanceerde technologie, bestaande uit een mix van snel opneembare soja-eiwitten van superieurenkwaliteit; voorts koolhydraten, vitaminen, mineralen, voedingsvezels en kruiden. De antioxidant bevattende voedingstoffen vitaminen C, en E, en selenium, kunnen helpen als bescherming tegen celbeschadiging. Een smakelijke Herbalife Formule 1 shake is eenvoudig te bereiden. Meng 250ml halfvolle melk met twee eetlepels F1 poeder en mix of shake het door elkaar om een uitgebalanceerde maaltijd in een glas te maken. Formule 1 kunt u eindeloos variëren, het is overheerlijk en heeft al vele miljoenen mensen over de hele wereld geholpen om hun streefgewicht te bereiken (en te behouden). Verkrijgbaar is zeven smaken; chocolade, vanille, aardbeien, cookies and cream, cappuccino, toffee appel kaneel en tropische vruchten. Bus 550g. Lees hier meer uitgebreide informatie >>>
 

Afslank I
 Bestellen (Prijs op aanvraag)

Programma voor die mensen die maar ongeveer 5 kilo kwijt willen.
Voldoende voor 1 maand productgebruik.

2x F1 Voedingsshake
1x F2 Multivitamine-complex
1x Vezel-&Kruiden


Afslank II
 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Programma voor die mensen die maar ongeveer 5 - 10 kilo kwijt willen en veel last hebben van extra eetlust tussendoor of meer dan 2 keer in de week energiek bewegen. Voldoende voor 1 maand productgebruik.

2x F1 Voedingsshake
1x F2 Multivitamine-complex
1x Vezel-& Kruiden
1x Instant Kruidendrank

Afslank III
 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Programma voor die mensen die ongeveer 10 - 20 kilo kwijt willen, extra energie willen en veel last hebben van extra eetlust tussendoor of meer dan 2 keer in de week sporten. Daarnaast het aanpakken van oud vet waarbij u centimeters verliest. Voldoende voor 1 maand productgebruik.

2x F1 Voedingsshake
1x F2 Multivitamine-complex
1x Vezel-&Kruiden
1x Instant Kruidendrank


Meer informatie?
 
Heeft u een vraag? Vul dit contactformulier in. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.
Bestel uw Herbalife producten hier in onze webwinkel
 
‘Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het gewichtsmanagementprogramma van Herbalife waaronder onder andere, evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water drinken, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust, individuele resultaten kunnen variëren.’
 
 
 

© 2011 - 2015 Coaching Wellness | Alle rechten voorbehouden |  Privacy  |  Disclaimer