Home

 Contact

 Online Coaching

 

 Productinformatie

 Webwinkel

 

 Gezond ontbijt

 Afslanken

 Vitaliteit

 Sportvoeding

 Specifieke programma's

 

 Proefpakket

 Shakerecepten

 

 Uiterlijke verzorging

 Zakelijk kans

 Vragen & antwoorden

 
 
HERBALIFE PRODUCT INFORMATIE
 
Supplementen helpen uw leven gemakkelijker te maken. Velen van ons zouden best een paar veranderingen in hun levenswijze kunnen gebruiken. Misschien vindt u dat u meer fruit en groente zou moeten eten, die 'zwembandjes' weg zou moeten werken, of meer moeten bewegen in de week. Maar het vinden van de tijd en motivatie om die gezonde veranderingen te realiseren, kan het behalen van uw doelen behoorlijk in de weg staan. Dat is de reden waarom miljoenen mensen, inclusief topsporters, elke dag voor Herbalife kiezen. U kunt doorgaan met uw drukke leven, terwijl u weet dat uw lichaam de essentiële voedingsstoffen binnen krijgt die het nodig heeft.
 

Kijk in de laatste Herbalife product brochure – hierin vindt u alles wat u moet weten over Herbalife® producten, en nog veel meer! Vind uw Herbalife oplossing voor uw essentiële dagelijkse voeding; van gewichtsbeheersing en energie, tot aan het tegemoet komen van uw doelgerichte voedingsbehoeften – er zijn producten voor iedereen, wat uw doel ook is.


HERBALIFE BASIS PRODUCTEN


 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Formule 1 shake - basisvoeding ontbijt en/of lunch
Herbalife's NO 1 best verkochte product. Een speciale en unieke formule, bereid met behulp van zeer geavanceerde technologie, bestaande uit een mix van snel opneembare soja-eiwitten van superieurenkwaliteit; voorts koolhydraten, vitaminen, mineralen, voedingsvezels en kruiden. De antioxidant bevattende voedingstoffen vitaminen C, en E, en selenium, kunnen helpen als bescherming tegen celbeschadiging. Een smakelijke Herbalife Formule 1 shake is eenvoudig te bereiden. Meng 250ml halfvolle melk met twee eetlepels F1 poeder en mix of shake het door elkaar om een uitgebalanceerde maaltijd in een glas te maken. Formule 1 kunt u eindeloos variëren, het is overheerlijk en heeft al vele miljoenen mensen over de hele wereld geholpen om hun streefgewicht te bereiken (en te behouden). Verkrijgbaar is zeven smaken; chocolade, vanille, aardbeien, cookies and cream, cappuccino, toffee appel kaneel en tropische vruchten. Bus 550g. Lees hier meer uitgebreide informatie >>>

 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Formule 1 Vrij Van - zonder gluten, soja en lactose

F1 Vrij Van vervaardigd zonder gluten, lactose of soja, zodat u ook de populairste productreeks van Herbalife kunt gebruiken. Verkrijg alle voedingsstoffen die u nodig heeft, in een heerlijke vanillesmaak. Krijg de voedingsstoffen die u nodig heeft – zonder gluten, lactose en soja. Verzadigend: Bevat erwtproteïne en koolhydraten op plantaardige basis die u langer een verzadigd gevoel geven en uw energie op peil houden. Voedzaam: bevat vezels en al het goede uit 22 essentiële vitaminen en mineralen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het dagelijks gebruik van maaltijdvervangende shakes, in combinatie met regelmatige lichaamsbeweging,bewezen effectief is voor gewichtsbeheersing. F1 Vrij Van is een heerlijke, evenwichtige maaltijd met een uitstekende balans van proteïne en belangrijke voedingsstoffen voor langdurige energie. Bevat beschermende antioxidanten, vezels en kruiden en Pisane®; plantaardige proteïne afkomstig uit erwten. F1 Vrij Van bevat ook bosbes- en granaatappelextract.


 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Formule 1 maaltijdreep - voor onderweg
Slaat u uw lunch wel eens over wanneer u druk bezig bent? Of grijpt u snel naar ongezonde snacks als u onderweg bent? De smakelijke maaltijdreep bevat alle goede voedingsstoffen van een Formule 1 shake en een uitgebalanceerde maaltijd. Neem ze mee, waar u ook heen gaat en u heeft een zorg minder, wanneer er weinig tijd is. Verkrijgbaar in 2 smaken, 206 kcal per reep. Doos met 7 repen

 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Formule 1 shake vanille 1 portie zakje
Iedere maaltijd makkelijk te bereiden, de Formule 1 shake barst simpelweg van een uitstekende balans van macro- en microvoedingsstoffen en bevat; meer vitamine dan een mango, meer vezels dan 50g broccoli, meer ijzer dan 115g bonen, meer calcium dan 200g yoghurt, meer vitamine C dan een banaan en meer proteïne dan een kippenpoot (62g). Doos met 7 zakjes.

 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Formule 2 Multivitamine Complex
Bevat meer dan 20 vitaminen en mineralen die essentieel zijn voor uitgebalanceerde voeding en een goed vitaliteit. Helpt u de 100% van uw dagelijkse aanbevolen vitaminen en mineralen te behalen, wanneer het gebruikt wordt in combinatie met de Formule 1 shake. Bevat antioxidante vitaminen en voor de bescherming van lichaamscellen tegen de beschadiging door vrije radicalen. 90 tabletten.

 
 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Haver Appelvezel drank
Een voedingssupplement met 6 verschillende vezelbronnen. Een heerlijke manier om een gezonde spijsvertering te ondersteunen. Havervezel draagt bij aan een toename van bulkvorming in de darmen. 6 verschillende vezelbronnen uit appel, haver, mais, citrus, witlof en soja. Bevat een mix van oplosbare en onoplosbare vezels. Een portie bevat 15 calorieën; waardoor het ideaal past in een caloriebeheerst dieet. Geniet door te mengen in water of in uw favoriete Formula 1 shake. 

 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Vezel en kruidentabletten
Helpt u uw dagelijkse vezelinname te verhogen, om een evenwichtige spijsvertering te ondersteunen. Wist u dat een vezelrijk dieet goed is voor uw hele lichaam? Onderzoek wijst echter uit dat 80% van de mensen niet de dagelijks aanbevolen vezels eet van 24 gram. Behaal 100% van uw aanbevolen dagelijkse hoeveelheid met de Formule 1 shake, Formule 2 en de vezel en kruiden. 180 tabletten.

GEWICHTSBEHEERSING - Proteïne voor een langer verzadigd gevoel


 
 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Proteïne Drink Mix
De perfecte manier om uw proteïne inname te verhogen. Dit veelzijdige product kan op twee heerlijke manieren worden geconsumeerd. Bereid het als een smakelijke caloriebeheersende proteïnerijke snack, of voeg het toe aan uw favoriete Formula 1 shake voor een heerlijke romige drank. Het is essentieel voor de goede functie van de cellen en voor de groei en het herstel van het weefsel. Ons lichaam kan proteïne niet opslaan, dus is het van belang dat we dagelijks genoeg proteïne eten. 

 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Proteïne poeder
Eiwit of proteïne is een onmisbare bouwsteen voor in feite elke cel van uw lichaam. Maar al te vaak snijden mensen die willen afslanken in de hoeveelheid eiwit die zij consumeren. Dit kan gemakkelijk leiden tot voedingskundige tekorten die de gewichtsbeheersing juist afzwakken en mogelijk zelfs resulteren in gewichtstoename. Een tot drie lepels van dit product per dag geeft het lichaam een hoeveelheid van 15 gram hoogwaardig eiwit, wat u flink op weg helpt naar de ideale eiwitconsumptie. 240ml

HERBALIFE TUSSENDOORTJES - Proteïne voor een langer verzadigd gevoel


 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Geroosterde Sojabonen
Dit lekkere hartige tussendoortje is perfect als snack voor onderweg. Met 9g proteïne en 113 kcal per zakje, zijn Geroosterde Sojabonen een evenwichtiger alternatief voor andere hartige snacks zoals chips of crackers. Heerlijk van smaak – geroosterd en licht met zout besprenkeld. In handige individuele zakjes, ideaal voor wanneer u onderweg bent. Dit product dient te worden gebruikt binnen een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet als onderdeel van een gezonde, actieve levensstijl. Doos met 12 zakjes.

 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Gourmet Tomatensoep
Gourmet Tomatensoep is een warm, hartig, voedzaam en evenwichtig tussendoortje dat gemakkelijk te bereiden is. Bevat acht keer zoveel proteïne als in gewone tomatensoep. Slechts 104 calorieën om uw calorie inname te beheersen. Soep is het ideale tussendoortje voor elk gewichtsbeheersings of evenwichtig voedingsprogramma. Het is een rijk voedingsmiddel dat weinig energie levert. Het zorgt voor een gevoel van verzadiging zonder dat het de extra calorieën geeft die vaker in grote maaltijden of minder gezonde evenwichtige snacks zitten. Geschikt voor vegetariërs. Lekker tussendoortje voor elke gewichtsbeheersings-programma. Doos met 21 porties.

 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife proteïnereep
Een heel gezond alternatief op de bekende snacks die teveel vet en suiker bevatten. Een perfect tussendoortje om de perioden tussen uw maaltijden te overbruggen. Sojaproteïne is een, hoogwaardige en plantaardige proteïne. Onderzoek toont aan dat de consumptie van minimaal 25g sojaproteïne per dag als onderdeel van een voedingspatroon met weinig verzadigde vetten, het juiste cholesterolniveau kan helpen behouden. Stil de trek in snacks met een heerlijk tussendoortje. Voor een zoete traktatie neemt u een Proteïnereep. Verkrijgbaar in de smaken chocolade-pinda, citroen en vanille-amandel. Verpakt per 14 stuks.

VERBETER UW AFSLANK RESULTATEN - Fris en vitaal, hydrateren voor uw welzijn


 
 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Xtra-Cal

Rijk aan calcium, wat bijdraagt aan een goede werking van zenuwen en spieren en helpt bij het behoud van sterke botten en tanden. 100% van de RI* per dosis, helpt tegemoet te komen aan je dagelijkse behoefte, bevat vitamine D, wat bijdraagt aan de normale opname van calcium en aan een normale spierfunctie en bevat ook magnesium, koper, mangaan en zink. Calcium is belangrijk voor het behoud van sterke botten en tanden. Aanbevolen gebruik: Neem driemaal per dag één tablet.


 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Thermojetics Kruidendrank - verfris & verhelder uw geest
Helpt bijdragen aan mentale prestaties. En helpt de alertheid te verbeteren en behouden. Bevat ongeveer 6 kcal per portie, met thee extracten ter verfrissing; helpt u meer energiek te voelen. Van deze drank kunt u zowel warm als koud genieten. Een opwekkende drank met zeer weinig calorieën, gebaseerd op vijf snelwerkende botanische ingrediënten. Verkrijgbaar in de smaken; original (50g en 100g), citroen, framboos en perzik (50 gram).

 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Aloe Max
Aloë Vera komt oorspronkelijk uit het Arabisch Schiereiland. Tegenwoordig ook uit het Middellandse Zeegebied en Indonesië. Op Barbados bevinden zich vele kwekerijen van deze plant. AloeMAX is een smaakvolle aloe vera drank. AloeMAX bevat 98% Aloë. Het helpt de spijsvertering te bevorderen, en daarmee levert het een essentiële bijdrage aan uw algemeen welzijn – van binnenuit je geweldig voelen! Met het zegel van de International Aloe Science Council (IASC). Geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of zoetstoffen. AloeMax slechts 1,2 kcal per glas. Helpt afslankers met ontgiftingsverschijnselen. Weinig suiker. Aloe Max heeft alle eigenschappen als Aloë Concentrate. 240ml

 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Aloe Concentrate siroop
Deze verfrissende siroop heeft een verzachtende werking op het gehele spijsverteringkanaal. U ondersteunt tevens het zelfreinigend vermogen van uw lichaam. Geniet met deze makkelijk te bereiden drank van de weldadige werking van aloë. Gemaakt van topkwaliteit Aloë Vera. Bevat belangrijke enzymen en vitaminen, plus het milde en verzachtende kruid kamille. Herbal Aloësiroop bevat Aloëgel dat op natuurlijke wijze de spijsvertering ondersteunt en het lichaam assisteert bij de verwijdering van afvalstoffen. Voeg een beetje toe aan uw water voor een verfrissend drankje. Een fles Aloë Vera bevat 240 ml.

 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Aloe Drank Mango
Herbal Aloë Drank is nu verkrijgbaar in de smaak mango en wordt gemaakt van het aloë verablad dat kalmerende eigenschappen heeft. Het is een verfrissende drank met aloë verasap en zonder toegevoegde suiker dat een verfrissend tropisch smaakje aan het water geeft. Bevat 40% Aloe Vera-sap gemaakt van het aloë verablad. Zonder toegevoegde suikers en caloriearm. Als u uw gewicht wilt beheersen of als u een druk en actief leven leidt,kan het soms moeilijk zijn om ervoor te zorgen dat uw lichaam dagelijks de benodigde 2 tot 2,5 liter water krijgt. Herbal Aloë Drank in de smaakmango is ideaal om op een evenwichtige manier een verfrissende en lekkere drank te maken, die uw waterconsumptie kan verhogen. 374ml

GEWICHTSBEHEERSING - verbeter uw afslankresultaten


 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Cell Nutrition
Dit is een uitzonderlijk krachtige formule die uw lichaam voorziet van speciale voedingsstoffen, verschillende vitaminen B en een mix van botanische stoffen. Cell Nutrition is ontwikkeld om het lichaam te helpen vitaminen en mineralen beter te absorberen. Dat betekent een ondersteuning van de energieproductie, waardoor uw lichaam effectiever kan functioneren. De opmerkelijke formule helpt bij het behoud van uw vitaliteit en bij dagelijks gebruik kan Cell Nutrition uw welzijn verhogen. 90 tabletten

 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Thermo Complete
Thermo Complete Kruidensupplement een omwenteling in de afslank wereld. Thermo Complete is een revolutionair kruidensupplement dat speciaal ontwikkeld is om het proces van de gewichtsbeheersing te versterken. Het combineert een krachtige mix van met zorg geselecteerde kruiden, waardoor u zich sterker voelt en beter opgewassen bent tegen de spanningen die gepaard kunnen gaan met het volgen van een dieet. Groene thee helpt ons dan ook om ons lichaam sterk te houden wat heel belangrijk is, vooral tijdens gewichtsbeheersings-programma's. Bevat cafeïne, Yerba maté, groene thee en kaneel: de belangrijkste ingrediënten om u te helpen het tempo waarin het voedsel van uw maag naar het darmkanaal gaat, te vertragen. 90 tabletten

 
 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Fiberbond
Een zeer vooruitstrevende formule, bereid uit puur natuurlijke ingrediënten en speciaal ontwikkeld om bij te dragen aan een veilige en effectieve gewichtbeheersing. Wetenschappers en voedingsdeskundigen adviseren meer voedingvezels te eten en minder verzadigde vetten en calorieën, om gezond te blijven en toch zelf het lichaamsgewicht te bepalen. Bevat een speciale vetemulgator die behulpzaam is bij de emulsie van vetten voor de spijsvertering, en vezels die afvalstoffen helpen verwijderen uit het darmstelsel. 90 tabletten

 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Thermojetics Geel tabletten
Voedingssupplement met garcinia cambogia, een sinds mensenheugenis door Indianen gebruikte vrucht. Het is een natuurlijke bron van hydroxycitroenzuur, met GFT-chroom, een essentieel sporenmineraal. Chroom helpt een stabiele bloedsuikerspiegel te krijgen waardoor het veel eenvoudiger wordt om van de zoetigheid af te blijven. Veel mensen voelen zich moe, zwak of prikkelbaar als zij niet iets zoets eten. Dit is een signaal van een ontregelde bloedsuikerspiegel. Thermojetics Gele tabletten helpen u om minder te 'snaaien' en kan vooral nuttig zijn voor wie 's avonds of 's nachts een steuntje in de rug goed kan gebruiken. 60 tabletten

Sport, energie en fitness


 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife24 Formula 1 sportshake
Herbalife 24, de revolutionaire sportvoedingslijn van Herbalife. Neem Formula 1 sport shake als een evenwichtige maaltijd of als tussendoortje op elk gewenst moment van de dag. Formula 1 Sport is voor iedereen. Amateursporters of sportschoolfanaten die behoefte hebben aan een betrouwbare, evenwichtige maaltijd, voor mensen met een drukke baan die veel onderweg zijn, en sporten om fit te blijven. Sporters die op hun gewicht moeten letten en gezond moeten eten.
Bevat L-Glutamine, antioxidant bescherming van vitamine C, E en selenium. Melkeiwit ondersteunt de spiermassa. Koolhydratenmix verschaft onmiddellijke en langdurige energie. Vanille-Crème smaak, 30 porties.

 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife24 Hydrate
Gebruik Hydrate voor een goede vochtbalans gedurende de dag. Voor iedereen die vocht nodig heeft met weinig calorieën. Sporters tijdens een zware training en iedereen die sport voor of na het werk. Werklui gedurende hun dag. Hydratatie altijd, voor iedereen. Bevat elektrolyten, natrium en magnesium, voor snelle aanvulling van vocht. 100% van de ADH aan het antioxidant vitamine C. Weinig calorieën en suikervrij. Bron van energie ondersteunende B-vitaminen waaronder B1 en B12 Sinaasappel smaak, 20 porties.

 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife24 Prolong
Drink Prolong tijdens intensief of langdurig sporten. Voor blijvende prestaties vanwege tweevoudige koolhydraten, proteïne en natrium. Met proteïne ter ondersteuning van spiersynthese en herstel. B-vitaminen, waaronder B1 en B12, ter ondersteuning van energiemetabolisme. 100% ADH van vitamine C om te helpen bij de bestrijding van vrije radicalen. Isotone formule voor efficiënte koolhydraat- en vochtopname. Voor wie? Triatleten tijdens een wedstrijd of training. Wielrenners tijdens een trainingsrit van 4 uur. Zwemmers tijdens de ochtendtraining. Voetballers tijdens een training of wedstrijd. Werknemers met een fysiek inspannende baan. Citrus smaak, 15 porties.

 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife24 Rebuild Endurance
Gebruik Rebuild Endurance direct na aeroob sporten. Rijk aan proteïnen, van melk proteïne concentratie en wei proteïne isolaat. Ontwikkeld om het herstelproces te versnellen met een uniek koolhydraat: proteïnemix om de glycogeen aanvulling en de spieropbouw na de inspanning te ondersteunen. L-Glutamine om het immuunsysteem te ondersteunen, dat wordt belast tijdens de inspanning. Bevat het aminozuur L-Carnitine om te helpen bij het spiermetabolisme en het herstel na de inspanning Voor wie? Hardlopers na een training van 10 kilometer. Wielrenners na een heuveltraining. Voetballers na een training of wedstrijd. Triatleten na een lange training. Vanille smaak, 20 porties

 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife24 Rebuild Strength
Neem direct na intensieve spiertraining. Bevat per portie 25g aan hoogwaardig melkeiwit, plus glutamine en vertakte aminozuren (BCAAs). IJzer ter verbeteringen van de vorming van rode bloedlichaampjes en zuurstoflevering aan het weefsel. BCAA's voor de ondersteuning van spier-synthese en herstel na de inspanning, dit helpt u sneller te herstellen. Veel proteïnen speciaal gemixt met koolhydraten om aminozuren te leveren aan vermoeide spieren na de anaërobe oefening
Voor wie? Iedereen die gewichten heft in de sportschool. Voetballers die magere spiermassa willen opbouwen. Iedereen die hoogwaardige proteïne nodig heeft. Chocolade smaak, 20 porties.

 
Herbalife24 Restore 
 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife24 Restore bevat een unieke formule die stress door training helpt te minimaliseren en rust en herstel helpt bevorderen, een belangrijk onderdeel van elk trainingsprogramma.
• Gemakkelijk in te nemen – slechts 1 capsule per dag voor het slapengaan.
• Belangrijkste ingrediënten: Lactium® , Vitamine C, Vitamine E en Vitamine A.
• Lactium® is een uniek gepatenteerd ingrediënt met stress verlagende eigenschappen.
- De US versie van Restore bevat geen Lactium. De Europese versie heeft een superieure formulering.
- Veel non-sportklanten kopen Restore als product om beter tot rust te komen en te relaxen voor het slapengaan
 

 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife H3O Pro
H3O Pro is een innovatieve isotone drank, ontwikkeld in samenwerking met sportvoedingsexperts. Omdat er veel van het menselijke lichaam wordt verwacht tijdens het sporten is het essentieel dat het lichaam krijgt wat het nodig heeft. De H3O Pro fitness drank bevat een gepatenteerde mix van drie belangrijke elementen - elektrolyten, koolhydraten en antioxidanten - die zijn uitgeput in het lichaam tijdens de dagelijkse activiteiten en lichaamsbeweging. H3O Pro kan helpen bij het voorkomen van de opbouw van vrije radicalen, dat kan leiden tot pijnlijke spieren, vermoeidheid, en gezamenlijke ongemak. H3O Pro bevat anti-oxidant vitamines A, C en E. Het patent, cafeïnevrije formule bevat geen kunstmatige smaken en kleuren, en bevat trehalose (een suiker) voor duurzame energie. H3O Pro is eenvoudig te gebruiken en verkrijgbaar in handige portiesachets. 10 sachets.

 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Liftoff
Liftoff is een unieke bruisende energiedrank die een vitaliteitboost geeft als u die nodig hebt! LiftOff geeft lichaam en geest een heel nieuw soort energie waar je verbaasd over zult zijn. De unieke mix van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige ingrediënten maken LiftOff tot een voedingssupplement dat veel meer doet dan alleen vermoeidheid bestrijden. Iedereen kan baat hebben bij het gebruik van LiftOff. Verkrijgbaar in de smaken citroen limoen en sinaasappel. 10 tabletten

 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife NRG
In de haastige wereld waarin we leven, proberen we elke dag opnieuw teveel te doen. De eerste remedie hiertegen is goede voeding en veel rust. Maar wanneer u die extra stoot energie nodig heeft, is er Herbalife die de goede kwaliteiten van guarana heeft gebundeld in de NRG tablet. De grondstof ervan komt uit dezelfde bron die al eeuwenlang is aangesproken door de Indianen van het Amazonegebied. Een mild, natuurlijk kruid dat alles in zich heeft om u overdag beter te laten presteren. 60 tabletten

Doelgerichte voeding - gezond hart


 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Herbalifeline
Voedingsexperts en diverse wetenschappelijke publicaties menen dat Omega-3 vetzuren kunnen bijdragen aan een goed functioneren van het hart. Elke Herbalifeline capsule bevat 500 mg van een topkwaliteit visolie-complex, met daarin Omega-3 vetzuren, rijk aan de weldadige EPA en DHA. De lage reflux-formule voorkomt een onaangename nasmaak tijdens de spijsvertering. Dankzij de toevoeging van drie etherische oliën - van tijm, munt en klaver - blijft de visolie vers en zuiver. Kleine, gemakkelijk in te nemen capsule van zachte gel. Het welzijn van het hart is belangrijk om bij te houden. Het Hart & Welzijn programma van Herbalife® richt zich op wat u dagelijks kunt doen voor het welzijn van uw hart. Het wordt aanbevolen ondersteunende producten te gebruiken zoals Niteworks® en de Herbalifeline® capsules. 90 capsules

 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Niteworks
Niteworks voor een gezond hart is een speciale mix van ingrediënten die de aanmaak van stikstofoxide helpt bevorderen. Een speciale formule: alle grondstoffen werken samen met het lichaam, zodat de productie van stikstofoxide toeneemt. Onderzoek toont aan dat stikstofoxide een gas is dat van nature voorkomt in het lichaam en dat het de bloedcirculatie ten goede komt in combinatie met een uitgebalanceerd voedingsplan en voldoende beweging. Het eten van voldoende fruit en groenten, samen met een actieve levensstijl kan het stikstofoxidenniveau verhogen. Professor Ignarro kreeg een Nobelprijs voor zijn onderzoek naar de welzijnsvoordelen van stikstofoxide. 135g

Doelgerichte voeding - immuunsysteem


 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife RoseGuard
RoseGuard helpt bij de bescherming van de cel en versterkt de werking van andere antioxidanten. Het zorgt voor een antioxiderend waterval-effect, waardoor het beschikt over het unieke vermogen om te veranderen in een aantal progressief actieve vormen. Dit kan bijdragen tot een krachtige langdurige werking. RoseGuard kan andere oxidanten, waaronder vitamine E, prikkelen tot nieuwe activiteit. RoseGuard is een van de meest populaire producten van Herbalife en biedt u de voordelen van rozemarijn evenals andere groenten en botanische extracten in een tablet dat maar één keer per dag ingenomen hoeft te worden. 30 tabletten

 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Schizandra Plus
Een antioxidantformule die de Schizandra Bes bevat. Een natuurlijk ingrediënt dat samen met andere essentiële voedingsstoffen ondersteuning biedt bij de neutralisering van schadelijke vrije radicalen. Rijk aan antioxidantvitaminen C en E evenals bètacaroteen en selenium, welke allen samenwerken ter ondersteuning van het immuunsysteem. Ondersteuning van antioxidanten kan bijdragen aan de bescherming van de cellen tegen schade door vrije radicalen die veroorzaakt worden door vervuiling, stress en vermoeidheid. 60 tabletten

Doelgerichte voeding - welzijn voor vrouwen


 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Tang Kuei
Het Tang Kuei voedingssupplement met zachte kruideneigenschappen, helpt het lichaam de natuurlijke balans te herstellen. Al eeuwen lang wordt, door Chinese kruidenspecialisten, de Tang Kuei beschouwd als een "superieur kruid" dat dagelijks gebruikt kan worden als tonic. Ook vandaag de dag wordt het in China nog steeds aan soepen en bouillons toegevoegd om de voedingswaarde te verhogen. Ervaar zelf het voordeel! 60 tabletten

Doelgerichte voeding - welzijn voor mannen


 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Prelox® Blue
Prelox® Blue is een speciaal samengesteld voedingssupplement dat een mix van aminozuren en antioxidanten van planten en andere bronnen bevat. Deze voedingsstoffen samen ondersteunen vele belangrijke fysiologische lichaamsfuncties. Antioxidanten beschermen de celmembranen tegen de negatieve effecten van vrije radicalen. Deze vrije radicalen worden in grote mate geproduceerd tijdens lichamelijke inspanning en in stressvolle perioden. Prelox® Blue is een voedingssupplement dat is samengesteld om de mannelijke vitaliteit, het uithoudingsvermogen en de prestatie te verbeteren. 60 tabletten

 
Meer informatie?
 
Heeft u een vraag? Vul dit contactformulier in. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.
Bestel uw Herbalife producten hier in onze webwinkel
 
‘Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het gewichtsmanagementprogramma van Herbalife waaronder onder andere, evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water drinken, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust, individuele resultaten kunnen variëren.’
 
 
 

© 2011 - 2015 Coaching Wellness | Alle rechten voorbehouden |  Privacy  |  Disclaimer