Home

 Contact

 Online Coaching

 

 Productinformatie

 Webwinkel

 

 Gezond ontbijt

 Afslanken

 Vitaliteit

 Sportvoeding

 Specifieke programma's

 

 Proefpakket

 Shakerecepten

 

 Uiterlijke verzorging

 Zakelijk kans

 Vragen & antwoorden

 
 
VRAAG EN ANTWOORDEN
 
Waarom moet ik inloggen om prijzen te zien?
Herbalife is aangesloten bij de Vereniging van Directe Verkoop en van ons distributeurs wordt dan ook een persoonlijke benadering naar de klant verwacht. Dit doen wij door u persoonlijk een inlog code te verschaffen, hetzij via een email, hetzij via de telefoon.
 
Kan ik zonder inloggen ook bestellen of prijsinformatie krijgen?
Zeker, u kunt ons bellen om een bestelling te plaatsen of om vragen te stellen. U kunt ons bereiken op
06-28649685 of per email info@coachingwellness.nl
 
Kan ik de Herbalife producten ook komen ophalen?
Ja. Als u de factuur vooraf betaalt kunt u in overleg uw producten bij ons halen.
 
Hoe snel wordt mijn Herbalife bestelling geleverd?
Indien de Herbalife producten van uw bestelling bij ons voorradig zijn, de betaling ontvangen is doen wij ons uiterste best om uw bestelling binnen 24 uur (m.u.v. zon- en feestdagen) te verzenden. Uit ervaring weten wij dat de verzending één à twee werkdagen kan duren.
Zodra uw bestelling verzonden wordt ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging .
Mocht het zo zijn dat producten uit uw bestelling niet voorradig zijn, dan berichten wij u hierover per e-mail. Wij zullen er dan alles aan doen om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren.
 
Hoe kan ik betalen?
- Via IDEAL U betaald dus in uw eigen en vertrouwde betaalomgeving van uw bank.  
- Via een overboeking op onze bankrekening.  
- Vanwege de hoge kosten is betalen via creditcard niet mogelijk.
 
Hoe werkt 30 dagen niet goed geld terug garantie?
Voor alle producten geldt, onder bepaalde voorwaarden, de 30 dagen niet goed geld terug garantie. Parfum is uitgesloten van deze garantie. Indien u van deze garantie gebruik wenst te maken, dient u binnen 20 dagen na factuurdatum contact op te nemen met coachingwellness.nl

Wij sturen of mailen u een retourformulier dat u in moet vullen en ondertekenen. Dit retourformulier moet volledig ingevuld in de retourzending aanwezig zijn, alsook de originele factuur met uw handtekening en alle al dan niet lege verpakkingen. Een verzekerde retourzending geschied voor eigen kosten. Is het pakje niet of onvoldoende gefrankeerd zal het door coachingwellness.nl geweigerd worden.

Uw aankoopbedrag minus de (eventuele) kosten en de verzend- en verpakkingskosten die wij als bedrijf hebben gemaakt om de producten naar u toe te sturen, zal binnen 10 dagen na ontvangst van de geretourneerde producten op uw bank of girorekening worden bijgeschreven. De garantie vervalt indien er door u een volgende bestelling geplaatst is of als blijkt dat u reeds eerder gebruik heeft gemaakt van de garantie bij welke Herbalife Distributeur dan ook. Hier wordt door Herbalife Nederland op gecontroleerd.
 
Herbalife producten
 
Hoe werkt Herbalife?
Herbalife geeft het lichaam alle uitgebalanceerde voedingsstoffen die het dadelijks nodig heeft. Personen die Herbalife gebruiken, kunnen hun overgewicht kwijt raken door de calorie-inname te verlagen zonder belangrijke voedingstoffen, zoals proteïne, calcium en ijzer te moeten missen. Dit heeft tot resultaat dat men zich goed voelt, terwijl men overtollig gewicht en centimeters kwijt raakt.

Is Herbalife een natuurlijk product?
Het Herbalife programma is gebaseerd op voedingsstoffen en kruiden. De producten bevatten in ieder geval geen medicijnen, hormonen, synthetische- of andere chemische stoffen om gewicht te verliezen. Alle ingrediënten in Herbalife producten moeten aan belangrijke voorwaarden voldoen: kracht en stabiliteit. Op deze manier kunnen we het hoge kwaliteitsniveau, waar Herbalife voor staat, handhaven.

Zijn de vitaminedoseringen, hoog? En zijn ze veilig?
De doseringen van de vitaminen en mineralen in alle Herbalife producten zijn zorgvuldig afgewogen om er zeker van te zijn dat gebruikers hier geen tekorten of overschotten van ontwikkelen. Al onze producten zijn zo samengesteld dat iedereen, afgezien van hun voedselbehoefte, verzekerd is van optimale voeding.

Verandert het Herbalife programma eetgewoontes?
Zeer zeker. Het Herbalife programma moedigt goede eetgewoonten aan, zoals minder vet, gebakken en gefrituurd voedsel, zout en suiker en meer vezels en koolhydraten in ons eten. Het belangrijkste is, dat Herbalife personen adviseert op welke wijze zij het ideale gewicht kunnen verkrijgen en behouden. Het is een gezondheidsprogramma voor het leven.

Is Herbalife een proteïnedrank of een hongerdieet?
Beslist niet! Herbalife is geen van beiden. Ons programma levert tenminste 1000 calorieën per dag en voorziet het lichaam van uitgebalanceerde voedingsstoffen zodat men effectief gewicht kan verliezen en minstens zo belangrijk: men kan het gewicht makkelijker onder controle houden. Proteïnedrank diëten, welke niet uitgebalanceerde voedingsdranken zijn en vaak alleen gebaseerd zijn op proteïnen, en hongerdiëten die de calorie-inname zo verlagen (tot minder dan 500 calorieën per dag), waardoor men letterlijk honger lijdt om gewicht te verliezen, zijn beiden zeer ongezond en hebben, op lange termijn, minder dan 20% succes.
 

Waardoor voelt men zich energieker?
Het energieverhogende effect van Herbalife is het resultaat van de wetenschappelijk uitgebalanceerde voedingsformule en niet van cafeïne of enig ander middel, natuurlijk of synthetisch stimulerend middel. Herbalife’s Guarana product (NRG) bevat guarana, welke van nature cafeïne bevat. Per NRG-tablet is dit ongeveer 30 mg. Dit is ter vergelijking ongeveer dezelfde hoeveelheid als in een klein glas cola. Er is geen synthetische cafeïne aan ons guarana-product toegevoegd.

 
Onderzoeken en instanties
 
Is het Herbalife programma getest?
Absoluut. Het Herbalife programma is in Amerika en Engeland uitgebreid klinisch getest. Alle studies hebben uitgewezen dat Herbalife producten veilig en effectief zijn op zowel korte als lange termijn. Tevens wordt iedere partij Herbalife producten gecontroleerd voordat het verzonden wordt naar één van de wereldwijd verspreide distributiecentra.

Is het Herbalife gewichtscontrole programma goedgekeurd door de aangewezen ministeries en andere instanties?
Ja. Alle Herbalife producten voldoen aan de eisen van elk land waarin Herbalife een distributiecentrum heeft. In 1986 heeft de Amerikaanse FDA (Food & Drug Administration) het Herbalife programma uitgebreid onderzocht en een verklaring uitgegeven dat alle Herbalife producten veilig zijn. Bovendien worden de producten opnieuw grondig gecontroleerd door de lokale instanties van ieder land voordat Herbalife toestemming krijgt om daar een distributiecentrum te openen.

Wordt het Herbalife programma aanbevolen door doktoren?
Ja zeker. Herbalife heeft een eigen medische- en wetenschappelijke adviescommissie die alle Herbalife producten test en onderzoekt en voortdurend rapporteert over de resultaten die worden ingezonden door klanten en distributeurs. Bovendien gebruiken veel doktoren en andere gezondheidsdeskundigen in alle delen van de wereld Herbalife, zowel in hun privé leven, als in hun praktijken.

 
Afvallen met Herbalife
 
Verlies je gewicht door het laten vallen van maaltijden?
Nee. Het Herbalife caloriegereduceerde programma moedigt de gebruikers juist aan om drie maaltijden per dag te gebruiken. Twee normale maaltijden worden vervangen door onze uitgebalanceerde voedzame drank en de derde is een maaltijd naar eigen keuze plus twee gezonde tussendoortjes. Diëten waarbij geadviseerd wordt om maaltijd te laten vervallen, zijn ongezond en stimuleren slechte eetgewoonten.

Is lichaamsbeweging een onderdeel van het Herbalife programma?
Herbalife adviseert de gebruikers om er een gezonde levensstijl op na te houden, hetgeen inhoudt : goede voeding, regelmatige lichaamsbeweging, het matigen van alcoholgebruik en het niet roken. Het Herbalife programma heeft zelfs resultaat als men geen lichaamsbeweging heeft of als men hiertoe niet in staat is vanwege lichamelijke belemmeringen of andere gezondheidsproblemen. ook zij kunnen succesvol gewicht verliezen door het Herbalife programma te gebruiken.

Wat gebeurt er als u eenmaal op uw streefgewicht bent?
Natuurlijk: dat moet gevierd worden! U hebt uw einddoel bereikt, u voelt zich heerlijk en iedereen in uw omgeving overlaadt u met complimenten. Maar het programma stopt hier niet.

U bent nu verantwoordelijk voor het behoud van uw nieuwe omvang en figuur. Het is heel simpel, u gaat nu over op het onderhoudsprogramma. Blijf bewegen, ga door met een uitgebalanceerd en goed dieet, houd het bij een maaltijdvervangende Formule 1 shake per dag in plaats van twee en ga door met het gebruik van vezel kruiden en de formule 2 en geef uzelf maandelijks een extraatje wegens het behoud van uw ideale gewicht.

De veranderingen die u bij het begin van het programma aanbrengt in uw eetpatroon zijn zo goed dat het aanbeveling verdient daarmee door te gaan.

 
Herbalife Gewichtsbeheersing Programma Verklaring. "Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersing Programma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water en rust omvat." De ervaringen van de diverse mensen op deze site zijn van toepassing op de desbetreffende personen, en bieden geen garantie dat u dezelfde resultaten zal behalen, noch dat zij typerend zijn voor een ieder die de producten gebruikt.
 
Meer informatie?
 
Heeft u een vraag? Vul dit contactformulier in. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.
Bestel uw Herbalife producten hier in onze webwinkel
 
 
 

© 2011 - 2015 Coaching Wellness | Alle rechten voorbehouden |  Privacy  |  Disclaimer