Home

 Contact

 Online Coaching

 

 Productinformatie

 Webwinkel

 

 Gezond ontbijt

 Afslanken

 Vitaliteit

 Sportvoeding

 Specifieke programma's

 

 Proefpakket

 Shakerecepten

 

 Uiterlijke verzorging

 Zakelijk kans

 Vragen & antwoorden

 
 
ZAKELIJKE KANS
 
 

Op zoek naar extra inkomsten, naast uw huidige baan?

Altijd al eigen baas willen worden?

Wilt u naast uw gezin graag een eigen inkomen opbouwen?

Waar vind u een organisatie die iedereen zelf een inkomen laat verdienen, op uw manier, in uw tempo, en die u daarbij toch optimaal ondersteunt?

Waar vind u een organisatie die u in staat stelt een eigen onderneming op te bouwen en u daarbij toch coacht en begeleidt? En helpt om klanten te vinden en klanten te begeleiden? Die u helpt met allerlei technieken, methodes en materialen?

Waar vind u een organisatie die u in staat stelt een eigen organisatie op te bouwen zonder dat u eerst een enorme investering hoeft te doen?

Wij helpen u daarbij. Wij zijn die organisatie. Herbalife ondersteunt ons daarin. Samen bouwen we aan uw toekomst. Zo snel en zo groots als u dat wilt. Durf te dromen, durf te leven, durf te beslissen. Wereldwijd zijn er twee miljoen collega’s die je daarbij willen helpen. De beste trainers en coaches willen hun praktijkervaringen met u delen. Elke keer opnieuw. Net zo lang totdat u ook succesvol zult zijn. U hoeft niet hoog opgeleid te zijn. U hoeft geen muur vol diploma’s te hebben. Wat u nodig hebt is: plezier om mensen te helpen. Een open hart en een open oor. En de wil om door te zetten.

Wie biedt u de kans om financieel onafhankelijk te worden?

Wij doen dat!

Pakt u de kans?

 
Vul dit contactformulier in. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.
 
 
 

© 2011 - 2015 Coaching Wellness | Alle rechten voorbehouden |  Privacy  |  Disclaimer